Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Standardową Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Standardową Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla To-toskania.pl

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 12 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 31

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w To-toskania.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    W pełni zadowolony z kontaktu - wszystko odbyło się sprawnie i bez zbędnych czynności wymaganych po stronie konsumenta. Zasady zamówienia i jego realizacja bardzo przejrzyste.
     
    dnia 14.07.2017 o 20:16
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Ogromne merytoryczne wsparcie ze strony agenta (***).Strona bardzo czytelna.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Agent bardzo się starał i serdecznie pozdrawia.
     
    dnia 20.03.2017 o 20:05
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Świetna strona, profesjonalna obsługa, perfekcyjny kontakt i opieka.
    Dwukrotnie korzystałam z portalu, każdorazowo oferta ze strony idealnie pokrywała się z rzeczywistością . Wsparcie pełne.
    Znamy Włochy idealnie, od 10 lat co roku spędzamy tam 5-6tygodni w okresie wakacyjnym. I tylko korzystając z usług to-tuscany byliśmy w 100 % zadowoleni.

    POLECAM
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za tak miłe słowa i obiecujemy nie obniżać standardów!
     
    dnia 17.03.2017 o 22:37
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Rozmowa z *** bardzo rzeczowa i fachowa. Doradztwo na dobrym poziomie. Chłop komunikatywny więc bez problemów znależliśmy wspólny język.

    Ps. mam nadzieje że tyle komplementów wystarczy na tę nagrodę;)
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Nie wypada zaprzeczyć. Życzymy udanych wakacji, z nagrodą czy bez ;)
     
    dnia 11.03.2017 o 08:11
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo dobrze działająca wyszukiwarka z licznymi filtrami ułatwiającym znalezienie spełniającego oczekiwania domu/willi. Szczegółowe opisy oraz bardzo ładne zdjęcia ułatwiające wybór. Rozbudowana część informacyjna dotycząca całego regionu, co warto zobaczyć, jak można zorganizować sobie czas. Błyskawiczny kontakt mailowy osób zarządzających portalem oraz rzeczowe odpowiedzi na zadawane poradnia. Polecam
     
    dnia 28.02.2017 o 22:38
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Wybierając dom na wakacje miałam kilka pytań, więc skorzystałam najpierw z czata (działał bez zarzutów, otrzymywałam natychmiast odpowiedzi), a potem jeszcze korespondowałam mailowo z przedstawicielem firmy. Odpowiedzi otrzymywałam bardzo szybko, były spersonalizowane, uprzejme i konkretne. Zapowiadają się udane wakacje!
    ***
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za miłe słowa. Jesteśmy przekonani, że wakacje będą udane, jakby co służymy wieloma informacjami o okolicy.
     
    dnia 23.02.2017 o 08:40
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo sprawna obsługa przy zamówieniu wyjazdu Bez zastrzezen
     
    dnia 21.02.2017 o 12:55
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    strona jest bardzo czytelna, zawiera wiele szczegółowych, wyczerpujących informacji o konkretnym domie, zdecydowania najlepsza dla chcących znależć dom w Toskanii,
    konsultant (***) praktycznie dostępny pod telefonem przez 24 godz. służy doradztwem i dodatkowymi informacjami dotyczącymi pobytu w Toskanii. Polecam korzystanie z jego pomocy
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za docenienie naszych starań, życzymy niezapomnianych wakacji!
     
    dnia 25.01.2017 o 15:57
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Doskonała informacja o wszystkich aspektach zamówienia. Pomoc w każdej chwili. Prawdziwe informacje na temat zamawianego pobytu.
    Nie można na nic narzekać. Polecam wszystkim - korzystam z usług firmy po raz trzeci a to o czymś świadczy. Firma sprawdza też osobiście warunki i zarządców w oferowanych obiektach - jest to bardzo ważne.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Potwierdzamy - odwiedzamy osobiście każdy dom i spotykamy się z właścicielami lub opiekunami domów, sami wykonujemy fotografie i opisy. Serdecznie dziękujemy za miłe słowa i życzymy kolejnych niezapomnianych wakacji w Piettori!
     
    dnia 11.12.2016 o 22:35
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybko rzeczowo dokładny opis.dobra cena. Polecam
     
    dnia 18.10.2016 o 12:15

To-toskania.pl

  • Istniejąca od 1998 r. firma To Toskania dysponuje największym wyborem samodzielnie wyszukiwanych willi w Toskanii i Umbrii. Są to wille z basenami i ogrodami lub tarasami. Osobiście sprawdzamy i opisujemy wszystkie wille. Nasi przedstawiciele to znawcy Toskanii i chętnie pomogą w zorganizowaniu wakacji marzeń. Gwarantujemy, że oferowanych przez nas domów nie znajdą Państwo w niższej cenie. Czekamy na kontakt!

  • Adres:

    To Tuscany
    72 Chestfield Road
    CT5 5LU, Kent

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: +48 530 504 008
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Sean Caulfield
  • Identyfikator partnera:
    3983D3C6FA1A2DC
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    31
  • Ostatnia aktualizacja:
    14.07.2017 o 20:16
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: