Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Standardową Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Standardową Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla To-toskania.pl

 

4.9  /  5

obliczona na podstawie 15 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 39

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w To-toskania.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo bogata oferta. Niezwykle miła, uprzejma i kompetentna osoba do kontaktu (***). Pierwszy raz korzystam z usług To Toskania. Rezerwacja przebiegła bez żadnych problemów. Super by było, gdyby można było płacić w PLN.
     
    dnia 13.02.2018 o 19:52
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    korzystam z usług To Toskania 3-ci raz. wracam, bo informacje są podane rzetelnie, jest dużo zdjęć i można się świetnie zorientować przy wyborze domu.
    byłby mile widziany rabat dla stałych Klientów oraz wybór domów także poza Toskanią.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za opinię i za uwagi. Mamy także domy w Umbrii, a przy następnej rezerwacji prosimy o wcześniejszy kontakt, przygotujemy niespodziankę.
     
    dnia 05.02.2018 o 17:07
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo miła i kompetentna osoba z którą rozmawiałem
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy!
     
    dnia 27.01.2018 o 19:55
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Dzięki To Toskania wyjazd do Włoch jest zupełnie bezstresowy. Doskonałe opisy ( i wiarygodne!), bogato zilustrowane zdjęciami, łatwe w nawigacji strony i podstrony i bardzo pomocni ludzie. Cały pakiet informacji przed rezerwacją, jasne zasady współpracy i później jeszcze przed wyjazdem sporo przydatnych informacji. Przed naszym pierwszym wyjazdem dowiedzieliśmy się więcej niż sądzimy, że musimy wiedzieć więc wyjazd mógł być tylko przyjemnością. Z tego też powodu - między innymi - w tym roku ponownie korzystamy z To Toskania.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za miłe słowa, cieszymy się, że wracają Państwo do Toskanii i do nas. Udanych wakacji!
     
    dnia 24.01.2018 o 11:39
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Kompetentna obsługa i informacja. Bez zastrzeżeń.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy za przesłanie opinii i za miłe słowa.
     
    dnia 29.11.2017 o 18:57
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo pomocny przedstawiciel firmy dostepny w kazdej sytuacji
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Zawsze do usług! Udanych wakacji w Chianti!
     
    dnia 13.11.2017 o 21:40
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Strona łatwa w obsłudze, szczegółowe i konkretne informacje o obiekcie, Pan *** szybko oddzwonił i odpowiedział na wątpliwości i pytania. Był bardzo miły, a jednocześnie konkretny i profesjonalny.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, jakby co proszę pamiętać, można liczyć na naszą pomoc także podczas wakacji.
     
    dnia 21.10.2017 o 10:11
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Korzystałam z portalu To Toskania już po raz drugi. Bardzo szybka obsługa, świetnie działa czat. Propozycję ofert otrzymałam w ciągu 1 dnia.Wszystkie spełniały moje kryteria. Serwis na miejscu w Toskanii bardzo profesjonalny. Opisy oraz zdjęcia w 100% pokrywają się z rzeczywistym stanem. Polecam bardzo!
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Bardzo nam miło, dziękujemy!
     
    dnia 25.08.2017 o 13:07
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    W pełni zadowolony z kontaktu - wszystko odbyło się sprawnie i bez zbędnych czynności wymaganych po stronie konsumenta. Zasady zamówienia i jego realizacja bardzo przejrzyste.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Dziękujemy i cieszymy się, że te rzeczy zostały docenione
     
    dnia 14.07.2017 o 20:16
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Ogromne merytoryczne wsparcie ze strony agenta (***).Strona bardzo czytelna.
    Komentarz od to-toskania.pl:
    Agent bardzo się starał i serdecznie pozdrawia.
     
    dnia 20.03.2017 o 20:05

To-toskania.pl

  • Istniejąca od 1998 r. firma To Toskania dysponuje największym wyborem samodzielnie wyszukiwanych willi w Toskanii i Umbrii. Są to wille z basenami i ogrodami lub tarasami. Osobiście sprawdzamy i opisujemy wszystkie wille. Nasi przedstawiciele to znawcy Toskanii i chętnie pomogą w zorganizowaniu wakacji marzeń. Gwarantujemy, że oferowanych przez nas domów nie znajdą Państwo w niższej cenie. Czekamy na kontakt!

  • Adres:

    To Tuscany
    72 Chestfield Road
    CT5 5LU, Kent

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: tel:+48-223079889
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Sean Caulfield
  • Identyfikator partnera:
    3983D3C6FA1A2DC
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    39
  • Ostatnia aktualizacja:
    13.02.2018 o 19:52
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: