Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Srebrną Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Srebrną Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla Rajapack Polska

 

4.7  /  5

obliczona na podstawie 75 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 390

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w Rajapack Polska.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Polecam Rajapack jako dostawcę produktów wysokiej jakości. Ogromnymi atutami są bogata oferta, świetny kontakt, przystępne ceny i błyskawiczna realizacja zamówienia.
     
    dnia 11.10.2017 o 08:17
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Profesjonalny doradca
     
    dnia 05.10.2017 o 09:43
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka i kompleksowa usługa.
    Bardzo dobry kontakt z klientem.
     
    dnia 03.10.2017 o 10:52
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka dostawa, a kartony były bardzo dobrze zapakowane
     
    dnia 28.09.2017 o 21:45
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    zamowienie zrealizowano szybko i bardzo sprawnie.
    Bardzo dobre ceny
     
    dnia 28.09.2017 o 21:30
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Wszystko bardzo sprawnie i milo, tylko niestety strasznie drogo, a szkoda bo z chęcią byśmy korzystali.
     
    dnia 28.09.2017 o 15:36
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    szybka,miła i profesjonalna obsługa.Bardzo pomocna w sprawach z urzędem pracy.Jak najbardziej polecam
     
    dnia 15.09.2017 o 20:59
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Very very good
     
    dnia 08.09.2017 o 00:45
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Brak zastrzeżeń, rzetelny kontrahent!
     
    dnia 07.09.2017 o 20:08
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    W pełni zadowoleni.
     
    dnia 07.09.2017 o 10:08

Rajapack Polska

  • RAJAPACK jest polskim oddziałem RAJA Group, która jest nr 1 w Europie w opakowaniach. Oferujemy ponad 2200 produktów dostępnych od ręki. Naszą specjalnością są opakowania i wszelkiego rodzaju urządzenia oraz akcesoria służące do zabezpieczania produktów podczas wysyłki i magazynowania. Wykonujemy także opakowania pod wymiar i z indywidualnym nadrukiem. Nasi konsultanci służą profesjonalnym doradztwem w doborze optymalnych rozwiązań opakowaniowych dla Twojej firmy.

  • Adres:

    Rajapack Sp. z o.o.
    Działkowa 62
    02-234, Warszawa

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 55 3000
    Faks: 801 55 4000
    Adres e-mailowy:
  • Identyfikator partnera:
    504C6A84D708DCB
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    390
  • Ostatnia aktualizacja:
    11.10.2017 o 08:17
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: