Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla Rajapack Polska

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 170 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 341

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w Rajapack Polska.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Jestem bardzo zadowolona. Cała transakcja była przeprowadzona szybko i profesjonalnie.
     
    dnia 17.01.2017 o 11:07
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    zamówienia docierając z dużym opóźnieniem a obsługa klienta udziela nieprawdziwych informacji dotyczących zlecenia, statusu zamówienia oraz terminu dostawy.
    Komentarz od rajapack.pl:
    Szanowni Państwo,

    pragniemy poinformować, że złożyli Państwo dwa zamówienia, z których drugie, po potwierdzeniu, zostało dostarczone przez kuriera w terminie. Pierwsze zostało anulowane. Za możliwe niedogodności przepraszamy, a w osobnej przesyłce wyślemy drobny upominek.

    Pozdrawiamy
    Zespół RAJAPACK
     
    dnia 16.01.2017 o 11:14
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Nie można u Państwa zamawiać od jednej sztuki np. 10 sztuk kartonów, co jest, muszę przyznać, bardzo niewygodne.
    Poza tym miła obsługa, profesjonalna. Dobry kontakt.
    Dziękujemy za realizacje zamówienia i pozdrawiamy.
    *** Polska
    Komentarz od rajapack.pl:
    Szanowni Państwo,

    bardzo dziękujemy za Państwa komentarz. Minimalne ilości zamówień kartonów i pudełek to już w zależności od artykułu od 5-10 sztuk. Są to optymalne ilości dla większości firm, dlatego przykro nam, że Państwu one nie odpowiadają. Nasze kartony nie tracą na jakości w trakcie nawet długiego przechowywania, dlatego na pewno będą Państwu dobrze służyć.

    Pozdrawiamy
    Zespół RAJAPACK
     
    dnia 16.01.2017 o 10:26
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Firma profesjonalna i godna polecenia. Realizacja zamówienia błyskawiczna.
     
    dnia 16.01.2017 o 09:40
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Wszystko w porządku
     
    dnia 16.01.2017 o 07:55
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Wszystko zgodne z opisem,szybko,sprawnie-firma godna polecenia
     
    dnia 15.01.2017 o 11:37
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Profesjonalna obsłga, bardzo sprawna logistyka.
     
    dnia 13.01.2017 o 17:11
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo szybka realizacja. Bogaty asortyment.
     
    dnia 13.01.2017 o 16:00
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    kiepski kontakt,
    jeszcze gorzej z dostawami,
    juz nmie wspomne o wiedzy handlowcow i ich wyliczeniach
    Komentarz od rajapack.pl:
    Szanowni Państwo,

    bardzo dziękujemy za wyrażoną opinię. Ubolewamy, że jakość naszych usług nie spełniła Państwa oczekiwań.
    Zapewniamy, że każdego dnia dokładamy wszelkich starań, aby byli Państwo zadowoleni zarówno z naszych produktów, jak i z obsługi klienta.

    Pozdrawiamy
    Zespół RAJAPACK

     
    dnia 13.01.2017 o 16:00
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    To najwyższa jakość produkcji opakowań, kartonów jaką do tej pory spotkałam. Na dodatek dostawy są szybkie i bezproblemowe również w tak trudnym okresie jak w grudniu zaraz przed świętami. Polecam!
     
    dnia 15.12.2016 o 16:28

Rajapack Polska

  • RAJAPACK jest polskim oddziałem RAJA Group, która jest nr 1 w Europie w opakowaniach. Oferujemy ponad 2200 produktów dostępnych od ręki. Naszą specjalnością są opakowania i wszelkiego rodzaju urządzenia oraz akcesoria służące do zabezpieczania produktów podczas wysyłki i magazynowania. Wykonujemy także opakowania pod wymiar i z indywidualnym nadrukiem. Nasi konsultanci służą profesjonalnym doradztwem w doborze optymalnych rozwiązań opakowaniowych dla Twojej firmy.

  • Adres:

    Rajapack Sp. z o.o.
    Działkowa 62
    02-234, Warszawa

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 55 3000
    Faks: 801 55 4000
    Adres e-mailowy:
  • Identyfikator partnera:
    504C6A84D708DCB
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    341
  • Ostatnia aktualizacja:
    17.01.2017 o 11:07
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Proszę wprowadź kod:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze:
Proszę wprowadź kod: