Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla pinkorblue.pl

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 1595 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 2086

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w pinkorblue.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    super, szybka dostawa, towar zgodny z opisem, polecam.
     
    dnia 21.02.2017 o 11:36
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Super sklep, szybka realizacja zamówienia!!! Polecam !!!
     
    dnia 21.02.2017 o 08:55
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybko, sprawnie, towar bez zarzutu
     
    dnia 21.02.2017 o 08:54
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Nie był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale na pewno ostatni. Po pierwsze - sprzedają towary, których nie mają na stanie, a na stronie cały czas widnieją jako "dostępne". Następnie wysyłają tylko część zamówienia (krzesełko do karmienia), nie informując, że czegoś brakuje (twierdzą, że wysyłają maila z taką informacją, ale tym razem były to 2 zamówienia i ani razu mail informujący o wysyłce nie dotarł do mnie). Zamówienie było przeze mnie całkowicie opłacone, a brakowało poduszki redukcyjnej oraz tacki do krzesełka, które są niezbędne na początku użytkowania krzesełka. Na moje pytanie o brakujące rzeczy, otrzymałem odpowiedź w stylu „przecież informowaliśmy, że wysyłamy tylko część zamówienia, a reszty nie ma.” Następnie okazało się, że jedna z brakujących rzeczy (poduszka) jednak się znalazła, ale tacki nie ma i nie wiadomo kiedy będzie (zakupowiec nie zamówił i nie wiadomo kiedy zamówi). Mimo wszystko zdecydowaliśmy się na tackę w innym kolorze, wygenerowane zostało nowe zamówienie i poproszono mnie o ponowną wpłatę za te 2 rzeczy! (przypomnę, że zapłaciłem już za wszystko przy składaniu zamówienia, a wartość towaru nie wzrosła). Podobno nie mieli możliwości przeksięgowania płatności z 1 na 2 zamówienie, co wg mnie jest "nieco" dziwne. Po wyrażeniu mojego niezadowolenia nastąpiła kilkudniowa cisza ze strony sklepu i w końcu poinformowali, że jednak udało się przeksięgować wpłatę i wysyłają towar. Finalnie wszystko do mnie dotarło i tylko tacka jest w innym kolorze niż pierwotnie chcieliśmy, ale poziom na jakim działa ten sklep jest niestety bardzo kiepski i nikomu nie polecę już zakupów u nich. Jeżeli jednak ktoś zdecyduje się na zakup, to proszę wybierać opcje „za pobraniem”, gdyż nigdy nie ma pewności, czy zakupiony towar jest dostępny i w przypadku tej opcji nie trzeba czekać na ewentualny zwrot kosztów. Jeszcze kwestia zapakowania towarów - do 2 paczki (poduszka + tacka) nie mam zastrzeżeń, ale 1 paczka (krzesełko) była zapakowane tylko w oryginalny karton i przez otwory do wnoszenia paczki było widać zawartość i krzesełko nieco się zarysowało. Nie zgłaszałem tego w ogóle do sklepu, chociaż powinienem, gdyż w przypadku zwrotu towaru pewnie by uznano, że to ja je zarysowałem i mógłby być problem.
     
    dnia 20.02.2017 o 17:35
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo sprawnie, szybko, wszystkie informacje o stanie zamówienia przekazywane mailowo. Przesyłka super spakowana i zabezpieczona. Bardzo polecam !!!!!
     
    dnia 19.02.2017 o 12:14
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka realizacja, świetny kontakt. Polecam!
     
    dnia 18.02.2017 o 09:01
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Polecam polecam polecam!!! Super profesjonalna obsługa
     
    dnia 18.02.2017 o 08:35
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    polecam - szybka obsługa i wysoka jakość produktów :-)
     
    dnia 17.02.2017 o 21:16
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybko i sprawnie. Polecam!
     
    dnia 17.02.2017 o 16:15
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Jeśli chodzi o obsługę, szybkość wysyłki, uprzejmość Pani korespondującej ze mną itp. - wszystko w jak najlepszym porządku :)
    Ale, niestety, zabawka (bujaczek Miś Bubu) przyszła uszkodzona, ponieważ nie była niczym zabezpieczona, jedynie włożona w karton i musieliśmy naprawiać "odchyły" i "skrzywienia" ;) Teraz jest już ok, misiek przeuroczy, jutro zostanie wręczony Solenizantowi i myślę, że się spodoba, a przy okazji pobuja...
    Sklep Pinkorblue polecam i zapewne jeszcze skorzystam nie raz z jego bogatej oferty.
     
    dnia 17.02.2017 o 16:06

pinkorblue.pl

  • Pinkorblue.pl oferuje produkty dla dzieci i niemowląt, wśród nich tekstylia dziecięce, wózki, smoczki, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia i wiele innych ciekawych artykułów!

  • Adres:

    babymarkt.de GmbH
    Wulfshofstraße 22
    44149, Dortmund / Niemcy

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 702 016
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Bastian Siebers, Thomas Drerup
  • Identyfikator partnera:
    C00E3DC3DBDCA4D
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    2086
  • Ostatnia aktualizacja:
    21.02.2017 o 11:36
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: