Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla pinkorblue.pl

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 1553 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 1958

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w pinkorblue.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    zakupu dokonałem przez internet całościowo bez żadnych problemów. Asortyment na najwyższym poziomie. Wysyłka bardzo szybka i sprawna. Gorąco polecam. ***
     
    dnia 20.01.2017 o 15:06
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Zamówiony produkt co prawda zwróciłam, bo mi nie odpowiadał, ale transakcja przebiegła bezproblemowo,tak jak i zwrot. Bardzo wygodna jest opcja zwrotu,w której to sklep wysyła kuriera po przesyłkę. Polecam.
     
    dnia 20.01.2017 o 09:24
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Jestem bardzo zadowolona. Wszystko zgodne z opisem, sklep informował o postępie zamówienia i o wysyłce. Polecam!
     
    dnia 20.01.2017 o 08:28
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Rzetelna firma. Terminowa wysyłka. Polecam
     
    dnia 20.01.2017 o 07:58
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo dobry kontakt, sprawne zakupy, produkt rewelacyjny
     
    dnia 20.01.2017 o 07:04
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka realizacja zamowienia
     
    dnia 20.01.2017 o 06:01
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    polecam zakupy w tym sklepie szybka dostawa towar zgodny z zamówieniem
     
    dnia 19.01.2017 o 17:29
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Zamówienie i sam kontakt bezproblemowy. Zamówiliśmy, dostaliśmy jak było obiecane, więc mogę polecić. Sam produkt prezentuje się solidnie i tak też jest wykonany. Bardzo funkcjonalny, a do tego i cena najniższa. Pokecam
     
    dnia 19.01.2017 o 17:20
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Towar reklamowany, oczekiwanie na podjęcie decyzji co do reklamacji. Trudny kontakt z biurem klienta.
     
    dnia 19.01.2017 o 15:34
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo sprawna obsługa, szybka realizacja zamówienia.
     
    dnia 19.01.2017 o 15:09

pinkorblue.pl

  • Pinkorblue.pl oferuje produkty dla dzieci i niemowląt, wśród nich tekstylia dziecięce, wózki, smoczki, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia i wiele innych ciekawych artykułów!

  • Adres:

    babymarkt.de GmbH
    Wulfshofstraße 22
    44149, Dortmund / Niemcy

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 702 016
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Bastian Siebers, Thomas Drerup
  • Identyfikator partnera:
    C00E3DC3DBDCA4D
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    1958
  • Ostatnia aktualizacja:
    20.01.2017 o 15:06
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Proszę wprowadź kod:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze:
Proszę wprowadź kod: