Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla pinkorblue.pl

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 1563 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 2224

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w pinkorblue.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo profesjonalna obsługa, szybka realizacja. W moim przypadku pojawił się brak części towaru w kartonie od producenta, ale został on w ekspresowym tempie dosłany.
    Gorąco polecam sklep i artykuły w nim znajdujące się.
     
    dnia 30.03.2017 o 13:36
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bramka zabezpieczająca była uszkodzona a miejsce uszkodzenia nieestetycznie pomalowana farba.
     
    dnia 29.03.2017 o 12:09
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo szybka realizacja zamówienia, fachowa i bardzo uprzejma obsługa klienta w kontakcie telefonicznym.
     
    dnia 29.03.2017 o 08:25
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo dobry sklep. Wszystko jasne i widoczne na stronie, Informacja o przesyłce, czy stanie realizacji zamówienia, noi cena. Wiadomo jedne rzeczy tanie, inne nie koniecznie, ale warto zaglądnąć.
    POLECAM!
     
    dnia 28.03.2017 o 23:09
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Sklep warty zaufania.
     
    dnia 28.03.2017 o 22:18
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka realizacja, wystawione wszystkie niezbędne dokumenty i przede wszystkim wyslana informacja na bieżąco o statusie przesyłki
     
    dnia 28.03.2017 o 17:55
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    wszystko OK
     
    dnia 28.03.2017 o 16:05
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Transakcja szybka i bezproblemowa. Produkt zgodny z opisem. Polecam
     
    dnia 28.03.2017 o 14:58
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo szybka przesyłka, dobrze zapakowana.
     
    dnia 28.03.2017 o 10:53
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo sprawna realizacja zamówienia, polecam.
     
    dnia 28.03.2017 o 09:43

pinkorblue.pl

  • Pinkorblue.pl oferuje produkty dla dzieci i niemowląt, wśród nich tekstylia dziecięce, wózki, smoczki, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia i wiele innych ciekawych artykułów!

  • Adres:

    babymarkt.de GmbH
    Wulfshofstraße 22
    44149, Dortmund / Niemcy

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 702 016
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Bastian Siebers, Thomas Drerup
  • Identyfikator partnera:
    C00E3DC3DBDCA4D
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    2224
  • Ostatnia aktualizacja:
    30.03.2017 o 13:36
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: