Klienci biznesowi»
Certyfikat dla
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
Nagrodzono Złotą Pieczęcią Uznania eKomi!
 

Ocena dla pinkorblue.pl

 

4.8  /  5

obliczona na podstawie 1587 opinii klientów
(ostatnich 12 miesięcy)
Ilość wszystkich opinii: 2473

Prawdziwe opinie - od klientów dla klientów

Wszystkie opinie pochodzą od klientów, którzy zrealizowali transakcję w pinkorblue.pl.

  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Pierwszy raz korzystałam ze sklepu. Niestety lekko nieprofesjonalnie podeszli do mojego zamówienia w kwestii obsługi klienta.
    Po 3 dniach oczekiwania okazało się, ze najdroższa rzecz nie była dodana do przesyłki- oczywiście rozumiem, że może się tak zdarzyć ( nawet sklep zastrzega sobie do tego prawo, że zakupy mogą przyjść w kilku partiach jako, że mają kilka magazynów), jednak po odbiorze części 1 z zakupów otrzymałam fakturę na maila w której nie było najdroższego, już opłaconego, elementu ( ponad 250 zł) i zero informacji co się z nim stało.
    Wysłałam zatem maila - przez 2 dni zero odpowiedzi. Dodzwoniłam się do sklepu i wtedy dopiero Pani poinformowała mnie, że próbuje ( na podstawie maila ode mnie) znaleźć towar. Niestety nie raczono się ze mną skontaktować w tej sprawie aż do mojego telefonu.
    Fakt- podczas rozmowy Pani miła, uprzejma. Przeprosiła za zaistniałą sytuację. Od tego momentu byłam na bieżąco informowana o stanie zamówienia. Więc pierwsze negatywne odczucia udało się zmienić dzięki Pani.
    Towar doszedł w stanie nienaruszonym. Parokrotnie też przepraszano mnie mailowo.
    Sugeruję sklepowi zatem o poprawę komunikacji z klientem, i docenienie Pani która później mną się opiekowała- tylko dzięki niej raczej będę korzystać ze sklepu w przyszłości.
     
    dnia 26.05.2017 o 13:07
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    towar najwyższej jakości w okazyjnej cenie do tego szybka realizacja i szybka dostawa jestem zadowolona ! Polecam wszystkim to już kolejny zakup w tym sklepie i z pewnością nie ostatni...
     
    dnia 26.05.2017 o 11:38
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Polecam ten sklep. szybka dostawa, dobre produkty, sprawna obsługa.
     
    dnia 26.05.2017 o 00:05
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Miła obsługa klienta. Szybka wysyłka. Towar bez zastrzeżeń.
     
    dnia 25.05.2017 o 21:11
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo dobry kontak ze sprzedającym,przesyłka dotarła w całości,córka bardzo zadowolona z kuchenki bardzo dobrze wykonana ,dużo gadżetów jak prawdziwa ,super,polecam.
     
    dnia 25.05.2017 o 15:57
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Szybka przesyłka, towar dobry jakościowo. Wszystko OK
     
    dnia 25.05.2017 o 10:24
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Bardzo fajny sklep. Polecam
     
    dnia 25.05.2017 o 10:09
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Jak do tej pory nie miałem złych doświadczeń z tym Sprzedawcą!!!
     
    dnia 25.05.2017 o 09:40
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Jak do tej pory dla mnie jest OK!!!
     
    dnia 25.05.2017 o 09:31
  • Opinia klienta

     
    /  5
     
    Polecam, jestem bardzo zadowolona z zakupu.
     
    dnia 25.05.2017 o 08:28

pinkorblue.pl

  • Pinkorblue.pl oferuje produkty dla dzieci i niemowląt, wśród nich tekstylia dziecięce, wózki, smoczki, foteliki samochodowe, krzesełka do karmienia i wiele innych ciekawych artykułów!

  • Adres:

    babymarkt.de GmbH
    Wulfshofstraße 22
    44149, Dortmund / Niemcy

  • Poleć:
  • Strona internetowa:
  • Kontakt:
    Telefon: 801 702 016
    Adres e-mailowy:
  • Przedstawiciel firmy:
    Bastian Siebers, Thomas Drerup
  • Identyfikator partnera:
    C00E3DC3DBDCA4D
  • Status:
    ważny
  • Ilość opinii:
    2473
  • Ostatnia aktualizacja:
    26.05.2017 o 13:07
  • Michael Ambros
    eKomi CEO

Czym jest eKomi?

eKomi jest niezależnym usługodawcą online, który wspomaga firmy, hotele i inne podmioty gospodarcze w uzyskiwaniu opinii klientów, w oparciu o dokonane transakcje, oraz w zarządzaniu tymi opiniami. W ten sposób firmy uzyskują realne, autentyczne i wartościowe opinie wystawione bezpośrednio przez klientów, co pozwala na zapewnienie większej przejrzystości i wzrostu bezpieczeństwa dla konsumentów na rynku e-commerce.
więcej »

Pieczęcie eKomi

Standardowa
Ocena poniżej 4.0 lub mniej niż 50 opinii
Brązowa
Ocena pomiędzy 4.0 i 4.3
Srebrna
Ocena pomiędzy 4.4 i 4.7
Złota
Ocena powyżej 4.8

Nie otrzymałeś linku umożliwiającego wystawienie opinii lub masz pytanie dotyczące Twojej opinii?

Mam pytanie dotyczące mojej opinii
Proszę o link, aby wystawić opinię
Chcę zgłosić nadużycie
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Numer zamówienia
Data zamówienia:
Komentarze:
Adres e-mailowy:
Potwierdź adres e-mailowy:
Komentarze: